Utrecht Craft Beer Workshop

Nieuw bij Utrecht Craft Beer Tours: Craft Beer workshops!

Wij verzorgen bier workshops voor wie het leuk vindt om te leren bier brouwen. In een kleine groep (max. 8 personen) ga je aan de slag met een 30 liter bierinstallatie. Je leert brouwen in de praktijk en krijgt theoretische les. Natuurlijk nemen we, zoals je van ons gewend bent, uitgebreid de tijd om te proeven: meerdere stijlen bier komen aan bod in combinatie met lekkere hapjes (we beloven dat je zonder honger naar huis gaat!). Na twee weken is jouw unieke bier klaar en mag je deze doos van 12 flesjes eigen gebrouwen bier bij ons ophalen (je mag het natuurlijk ook direct mee naar huis nemen!)

Brew your own tijdens onze Craft Beer Workshop i.s.m. Eleven Brewery

Onze Craft Beer Workshop is een volle dagactiviteit. We beginnen in de ochtend en eindigen aan het einde van de middag. Een ideale afwisseling tussen doen, kijken, leren, luisteren en proeven. Aan het einde van de dag zal je in staat zijn de verschillende biersoorten te onderscheiden, weet je eindelijk hoe je bier moet brouwen en heb je gegarandeerd een leuke middag gehad!

CRAFT BEER WORKSHOP DETAILS:

  • Dagvullend programma, inclusief begeleiding
  • Leer eindelijk zelf bier brouwen
  • Inclusief hapjes en proeverijen
  • Prijs: €85,- per persoon
  • Ultiem uitje in Utrecht voor (speciaal)bier liefhebbers, maar ook voor een feest met vriendengroepen, collega’s of familie
  • Fietshuur (á €6,50 p.p.) mogelijk

Op dit moment is de Craft Beer Workshop op aanvraag beschikbaar. Geef in het reserveringsformulier onderaan deze pagina de gewenste datum datum door.

We bieden onze Craft Beer Workshop aan groepen vanaf 4 personen met een minimale leeftijd van 18 jaar. Heb je andere wensen? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee een passende tour, proeverij of evenement te creëren. Overtuigd? Vul dan direct onderstaand formulier in!