Utrecht Craft Beer Workshop

Wij verzorgen Craft Beer Workshops voor wie het leuk vindt om te leren bier brouwen. In een kleine groep (max. 15 personen) ga je aan de slag met een kleine bierinstallatie en brouw je op een ambachtelijke wijze je eigen bier. Je werkt met gemoute granen en hopbellen of -korrels (dus niet met extracten!). Aan het eind voeg je de gist toe. Met deze workshop leer je brouwen in de praktijk. Natuurlijk nemen we, zoals je van ons gewend bent, ook de tijd om te proeven: in deze proeverij komen meerdere bierstijlen aan bod. De workshop duurt ongeveer 5 uur en een goedverzorgde lunch is inbegrepen bij de prijs. Na ongeveer twee weken is je bier uitgegist en gebotteld en kan je het komen ophalen (of laten opsturen). 

Onze Craft Beer Workshop is een dagactiviteit van ongeveer 5 uur. De workshop zal plaatsvinden bij de circulaire nano-brouwerij De Brakkerij gevestigd in Nieuwegein (Utrecht). De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets of auto. Meestal beginnen we in de ochtend en eindigen aan het einde van de middag. Een ideale afwisseling tussen doen, kijken, leren, luisteren en proeven. Aan het einde van de dag zal je in staat zijn de verschillende biersoorten te onderscheiden, weet je eindelijk hoe je bier moet brouwen en heb je gegarandeerd een leuke middag gehad!

CRAFT BEER WORKSHOP DETAILS:

  • Dagvullend programma van 5 uur, inclusief begeleiding
  • Leer eindelijk zelf bier brouwen
  • Inclusief bier proeverijen en goed verzorgde lunch
  • Prijs: €85,- per persoon
  • Ultiem uitje in Utrecht voor (speciaal)bier liefhebbers, maar ook voor een feest met vriendengroepen, collega’s of familie
  • Fietshuur (á €6,50 p.p.) vanuit Utrecht centrum mogelijk

BOEKEN

Op dit moment is de Craft Beer Workshop beperkt beschikbaar vanwege Corona. De beschikbare data staan in het boekingsformulier aangegeven. Geef in het reserveringsformulier onderaan deze pagina de gewenste datum door en vul het formulier in.

We bieden onze Craft Beer Workshop aan groepen vanaf 4 personen met een minimale leeftijd van 18 jaar. Meestal kunnen we kleinere groepen ook samenvoegen. Heb je andere wensen (bijvoorbeeld een grotere groep)? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee een passende tour, proeverij of evenement te creëren. Overtuigd? Vul dan direct onderstaand formulier in!

TripAdvisor
Calendar is loading...
- Beschikbaar/Available
 
- Uitverkocht/Sold out (Want to join? Send a message)
Chosen date: ...
Cost of booking: 0.00

Starttijd/starting time:

Voornaam/name*:

Achternaam/surname*:

Email*:

Telefoon/phone*:

Deelnemers/participants*:

Fietshuur/bike rental* (+ € 6,50):

Details:

Coupon/Giftcard:

 the terms and conditions