Self-Guided historische bierwandeling door het centrum van Utrecht

Met The Self-Guided historische Craft Beer wandeling door het centrum van Utrecht proef je verse lokale Utrechtse bieren, ontdek je de geschiedenis van de bierstad Utrecht, ga je opzoek naar de leukste Utrechtse HOPspots en leer je over het brouwproces en de verhalen achter de lokale (micro)brouwerijen. Dit alles op een zeer Hollandse en leuke manier: wandelend door het centrum van Utrecht!

 • Craft Beer Walk Kit
 • Stadskasteel Oudaen
 • Self-Guided Craft Beer Walk
 • Trijn van Leemput
 • Cheers
 • Eenhoorn
 • Dorstige harten
 • Die vergulde craen
 • Brouwerij de Boog
 • Biervaten
 • Oudaen beer tasting

Anders dan bij onze fiets tours, focust deze self-guided wandeltour op het centrum van Utrecht. Je gaat op een interactieve manier opzoek naar het verleden van de bierstad Utrecht. Wat heeft bijvoorbeeld een éénhoorn met bier te maken? En wist jij dat er vroeger meer dan 50 brouwerijen gevestigd waren aan de Oude Gracht? Tijdens de gidsloze wandeling ga je zelf op pad en bezoek je vier verschillende craft beer locaties: één brouwerij (inclusief rondleiding door de brouwerij), één biercafé en twee craft beer shops. Kort voor de start van je tour ontvang je middels de ‘Bier wandeling kit’ alle benodigde informatie van ons: stempelkaart, route, quiz en overige informatie. Uiteraard vergeten we het belangrijkste onderdeel niet: bier proeven! Wij zorgen ervoor dat dat jij leert bierproeven als een pro! Verschillende biersoorten zullen aan de orde komen. Denk hierbij aan Utrechtse Pale Ales, (NE)IPA’s, Stouts, Porters, tarwebier of experimentals. Tijdens de tour proef je tot wel zes proefglazen van lokale ambachtelijke bieren, op twee of drie unieke locaties.

TOUR DETAILS:

Tourtype:Self-Guided interactieve wandeling met proeverijen
Begin- en eindpunt: Centrum van Utrecht: van Little Beershop tot de de Bierverteller
Duur van de tour:3 tot 4 uur durende wandeltocht (3 km wandelen)
Inclusief gids:Nee
Inclusief brouwerij tour: Ja
Locaties:Je bezoekt 3 HOPspots, inclusief proeverijen van lokale bieren en een rondleiding door de brouwerij
Eten/drinken:Minimaal 6 proefglazen bier en enkele bier snacks inbegrepen
Afstand:3 km wandelen door het historische centrum van Utrecht
Voor wie:Hét ultieme uitje in Utrecht voor (speciaal)bier liefhebbers, stellen, collega’s, familie, maar ook voor een feest met vriendengroepen of een beershower
Prijs:€39,50 per persoon

Deze gidsloze wandeltour is bedoeld voor groepen die de voorkeur hebben om op eigen gelegenheid op pad te gaan. Minimale leeftijd van de deelnemers is 18 jaar. Heb je andere wensen? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee een passende tour, proeverij of evenement te creëren. Overtuigd? Vul dan direct onderstaand formulier in!

Calendar is loading...
-
Beschikbaar/Available
 
-
Uitverkocht/Sold out (Want to join? Send a message)
Chosen date: ...
Cost of booking: 0.00

Tour timings:

Tour taal/language:

Voornaam/name*:

Achternaam/surname*:

Email*:

Telefoon/phone*:

Deelnemers/participants*:

Details:

Coupon/Giftcard:

Betaal/payment method*:

 the terms and conditions