Corporate & private events

Leuke en inspirerende Craft Beer events voor bedrijven, teams en grote groepen.

Wij creëren leuke en unieke Craft Beer events waarmee je je team de echte Utrechtse craft beer scene kunt laten ervaren. We werken samen met alle lokale craft beer brouwerijen uit Utrecht. Op basis van jullie behoeften en wensen creeren we een unieke craft beer experience (denk aan een specifiek thema zoals ondernemerschap, startups, nieuwe trends of biologisch voedsel en dranken).

Private events of Craft Beer Tours voor bedrijven zijn op aanvraag beschikbaar voor elke dag en tijd van de week. De tours zijn perfect voor groepen van elk formaat die op zoek zijn naar een exclusieve, klantgerichte en vermakelijke craft beer experience.

Hieronder vindt je enkele van onze bestselling Craft Beer Tours en events. Uiteraard denken we graag met je mee om zo een event op maat te creeren.

WORKSHOP BIER BROUWEN VOOR BEDRIJVEN

Op regelmatige basis organiseren wij (op een toffe locatie) craft beer workshops voor bedrijven. Dit kan gecombineerd worden met bedrijfsinhoudelijke presentaties, brainstorms, etc. Welke groep maakt het lekkerste bier voor jullie volgende bedrijfsborrel? Het personeel kan ingedeeld worden in verschillende groepen om zo verschillende soorten bier te brouwen. Uiteraard kunnen we jullie ontzorgen en jullie voorzien van een koffie/thee arrangement, snacks, uitgebreide lunch en een begeleide bierproeverij van speciale Utrechtse bieren. Alles is vorm te geven naar jullie wens. Een unieke ervaring voor iedereen gegarandeerd!

CRAFT BEER TOURS (op de fiets)

Onze originele Craft Beer Tour! Ontdek de nieuwste Utrechtse HOPspots, ontmoet de brouwers/experts en leer over de verhalen achter hun (micro) brouwerijen en het brouwproces. Uiteraard ‘The Dutch way’: fietsend door de stad! Uit ervaring weten we dat het bezoeken van 2 HOPspots ideaal is voor grote groepen. Deze tour in inclusief gids(en), bierproeverijen, snacks en veel heel veel craft beer plezier.

CRAFT BEER DINING

Een intieme Craft Beer food ervaring met Craft Beer lovers en de meesterbreinen achter het bier. Utrecht herbergt verschillende unieke Craft Beer brouwerijen. Bij Utrecht Craft Beer Tours genieten we van deze lokale brouwerijen en laten we graag zien hoeveel tijd en moeite elke brouwer in zijn bier steekt. Tijdens het Craft Beer Dinner zullen we bier proeven van één (of meerdere) Utrechtse brouwerijen en een menu serveren dat aansluit bij de gedronken bieren. Onze eigen gids (een officiële biersommelier) zal het diner begeleiden en iedereen voorzien van de juiste context rondom het thema ‘beer & food pairing’. Wij laten je graag zien waarom bier een superieure keuze is t.o.v. wijn!

CRAFT BEER TOURS (op de boot)

Houden jullie van Craft Beer én varen door de grachten? En willen jullie graag meer zien van het stadscentrum van Utrecht? HOP on de Utrecht Craft Beer Boot! Deze versie van de Utrecht Craft Beer Tour is inclusief proeverijen, gids en enkele snacks. Plezier gegarandeerd!

MIDDAG/AVOND IN EEN CRAFT BEER BROUWERIJ

Onze professioneel begeleide Craft Beer proeverijen vinden plaats in lokale brouwerijen. Vaak organiseren wij hier privé-evenementen. Je hebt de brouwerij dus voor jezelf! Wij kunnen privé feesten en proeverijen organiseren in de meeste brouwerijen van Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie en vertel ons jullie wensen.

CRAFT BEER VERGADERINGEN

Vergaderen in een brouwerij onder het genot van lekker bier? Why not!? Bij ons kan het. Neem contact met ons op voor meer informatie.

BOEKINGEN EN AANVRAGEN

Vul het formulier hieronder in en wij starten met het creeren van jullie unieke Craft Beer experience!


    [honeypot houzetegenbedrijfnl]