Utrecht Craft Beer Gift Card

Wil je iemand verrassen met onze 5-sterren beoordeelde craft beer fietstour en laten genieten van de lekkerste en nieuwste craft beer uit Utrecht? Geef dan een Utrecht Craft Beer Tour cadeau! Onze cadeaubon is beschikbaar in al onze tour varianten (fietstours, self-guided tours, wandelingen en workshops).

Craft Beer giftcard
Utrecht Craft Beer Gift Card: Ideaal cadeau voor craft beer lovers!

OVER ONZE CRAFT BEER TOURS

De Utrecht Craft Beer Tour is een alternatieve fiets-tour door Utrecht. Tijdens de tour wordt je door één van onze gidsen begeleid. Al onze gidsen hebben een passie voor craft beer en hebben praktische kennis van het bierbrouwen en de omgeving. Met de Self-Guided tour ga je zonder gids op pad en krijg je vanuit alle benodigde informatie (route, tips, stempelkaart, etc.) doorgestuurd. Ontdek Utrecht’s nieuwste HOPspots, ontmoet en praat met de brouwers en leer over de verhalen achter de brouwerijen en het brouwproces. De focus tijdens de tour ligt op het belangrijkste onderdeel: bier proeven! Aan het einde van de tour zal je in staat zijn de verschillende biersoorten te onderscheiden en heb je kennis gemaakt met de échte Utrechtse craft beer scene.

BESTELLEN

Via onderstaand formulier kan je de Gift Card bestellen en betalen. De cadeaubon ontvang je per email, z.s.m. na betaling (normaliter binnen 24 uur). Heb je nog vragen of speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op of stuur een WhatsApp bericht.

Cost of gifcard: 0.00

Voornaam/name booker*:

Achternaam/surname booker*:

Email booker*:

Telefoon/phone booker*:

Naam ontvanger/full name receiver*:

Tour type*:

Deelnemers/participants Giftcard*:

Fietshuur/bike rental* (+ € 7,50):

Persoonlijk bericht/personal message giftcard:

Betaal/payment method*:

 the terms and conditions