Bier tours: The Original

Met The Original Utrecht Craft Beer Tour proef je verse lokale Utrechtse bieren, ontdek je de nieuwste Utrechtse hopspots, ontmoet je makers/kenners en leer je over het brouwproces en de verhalen achter de lokale (micro)brouwerijen. Dit alles op een zeer Hollandse en leuke manier: met de fiets door Utrecht!

craft beer tours

De Utrecht Craft Beer Tour is een alternatieve fiets-tour door Utrecht. Tijdens de tour wordt je door één van onze gidsen begeleid. Al onze gidsen hebben een passie voor craft beer en hebben praktische kennis van het bierbrouwen en de omgeving. De focus tijdens de tour ligt echter op het belangrijkste onderdeel: bier proeven! Verschillende biersoorten zullen aan de orde komen. Denk hierbij aan Pale Ales, (NE)IPA’s, Stouts, Porters, tarwebier of experimentals. Tijdens de tour proef je op zijn minst zes (afhankelijk van de locatie kan het maximaal acht zijn!) proefglazen van lokale ambachtelijke bieren, op twee unieke locaties. Aan het einde van de tour zal je in staat zijn de verschillende biersoorten te onderscheiden en heb je gegarandeerd een leuke middag gehad!

TOUR DETAILS:

Tourtype:Original version
Begin- en eindpunt: Centrum van Utrecht: bij Little Beershop of Willemstraat Bikes
Duur van de tour:3.5 tot 4.5 uur durende fietstocht
Inclusief gids:Ja
Inclusief brouwerij tour: Ja
Locaties:Je bezoekt 2 brouwerijen, inclusief proeverijen van lokale bieren
Eten/drinken:Minimaal 8 proefglazen bier (meestal 4 proefglazen + 3 gewone glazen bier) en enkele bier snacks (kaasplankje/pinda’s/etc) inbegrepen
Afstand:Afhankelijk van de locaties, is de fietsafstand 12 tot 18 km fietsen
Fietsen:Je kan je eigen fiets meenemen maar ze ook via ons huren (+ € 7,50 p.p.)
Voor wie:Hét ultieme uitje in Utrecht voor (speciaal)bier liefhebbers, collega’s, familie, maar ook voor een feest met vriendengroepen of een beershower
Prijs:€47,50 per persoon

We bieden onze Original tour aan groepen van 6 – 50 personen met een minimale leeftijd van 18 jaar. Heb je andere wensen? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee een passende tour, proeverij of evenement te creëren. Overtuigd?