Bier tours: The Self-Guided tour

Met The Self-Guided Utrecht Craft Beer Tour proef je verse lokale Utrechtse bieren, ontdek je de nieuwste Utrechtse HOPspots en leer je over het brouwproces en de verhalen achter de lokale (micro)brouwerijen. Dit alles op een zeer Hollandse en leuke manier: met de fiets door Utrecht!

craft beer tours

De Utrecht Craft Beer Tour is een alternatieve fiets-tour door Utrecht. Tijdens de gidsloze fietstour ga je zelf met de fiets op pad en bezoek je tot drie verschillende craft beer locaties. Kort voor de start van je tour ontvang je alle benodigde informatie van ons (stempelkaart, route, ect). De focus tijdens deze tour ligt op het belangrijkste onderdeel: bier proeven! Verschillende biersoorten zullen aan de orde komen. Denk hierbij aan Pale Ales, (NE)IPA’s, Stouts, Porters, tarwebier of experimentals. Tijdens de tour proef je tot wel zeven proefglazen van lokale ambachtelijke bieren, op twee of drie unieke locaties.

TOUR DETAILS:

Tourtype:Self-Guided version
Begin- en eindpunt: Centrum van Utrecht: bij Little Beershop of Willemstraat Bikes
Duur van de tour:3 tot 4.5 uur durende fietstocht
Inclusief gids:Nee
Inclusief brouwerij tour: Ja
Locaties:Je bezoekt 2 brouwerijen (inclusief proeverijen van lokale bieren) en een bierwinkel
Eten/drinken:Minimaal 7 proefglazen bier en enkele bier snacks (kaasplankje/nacho’s/etc) inbegrepen
Afstand:17 km fietsen op een prachtige route
Fietsen:Je kan je op zaterdag en zondag je eigen fiets meenemen maar ze ook via ons huren (+ € 7,50 p.p.). Op vrijdag is het niet mogelijk om voor deze tour een fiets vi ons te huren.
Voor wie:Hét ultieme uitje in Utrecht voor (speciaal)bier liefhebbers, stellen, collega’s, familie, maar ook voor een feest met vriendengroepen of een beershower
Prijs:€39,50 per persoon

Deze gidsloze tour is bedoeld voor kleinere groepen (< 6 personen) of voor groepen die de voorkeur hebben om op eigen gelegenheid op pad te gaan. Minimale leeftijd van de deelnemers is 18 jaar. Heb je andere wensen? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee een passende tour, proeverij of evenement te creëren. Overtuigd?

Of boek direct hieronder:

Calendar is loading...
-
Beschikbaar/Available
 
-
Uitverkocht/Sold out (Want to join? Send a message)
Chosen date: ...
Cost of booking: 0.00

Tour timings:

Tour taal/language:

Voornaam/name*:

Achternaam/surname*:

Email*:

Telefoon/phone*:

Deelnemers/participants*:

Fietshuur/bike rental* (+ € 7,50):

Details:

Coupon/Giftcard:

Betaal/payment method*:

 the terms and conditions