Utrecht Craft Beer Tours: Utrecht’s eerste en enige kwaliteit Craft Beer Tour

Met de Utrecht Craft Beer Tour proef je verse lokale Utrechtse bieren, ontdek je de nieuwste Utrechtse hopspots, ontmoet je makers/kenners en leer je over het brouwproces en de verhalen achter de lokale (micro)brouwerijen. Dit alles op een zeer Hollandse en leuke manier: met de fiets door Utrecht!

bier tours

De Utrecht Craft Beer Tour is een alternatieve fiets-tour door Utrecht. Tijdens de tour wordt je door één van onze gidsen begeleid. Al onze gidsen hebben een passie voor craft beer en hebben praktische kennis van het bierbrouwen en de omgeving. De focus tijdens de tour ligt echter op het belangrijkste onderdeel: bier proeven! Verschillende biersoorten zullen aan de orde komen. Denk hierbij aan Pale Ales, (NE)IPA’s, Stouts, Porters, tarwebier of experimentals. Tijdens de tour proef je op zijn minst zes (afhankelijk van de locatie kan het maximaal negen zijn!) proefglazen van lokale ambachtelijke bieren, op drie unieke locaties. Aan het einde van de tour zal je in staat zijn de verschillende biersoorten te onderscheiden.

Welke tour past bij jou?

The Original Tour

✔ 3.5 tot 4.5 uur craft beer fun
✔ Je bezoekt 2 brouwerijen
✔ Inclusief gids
✔ Inclusief enkele bier snacks
✔ Min. 8 proefglazen bier
✔ Vanaf 6 personen
✔ Inclusief brouwerij tour
Prijs: € 47,50 p.p.

The Light Version Tour

✔ 2.5 tot 3.5 uur craft beer fun
✔ Je bezoekt 2 brouwerijen
✔ Inclusief gids
✔ Inclusief enkele bier snacks
✔ Min. 6 proefglazen bier
✔ Vanaf 6 personen

Prijs: € 42,50 p.p.

The Self-Guided Tour

✔ 3 tot 4.5 uur craft beer fun
✔ 1 bierwinkel en 2 brouwerijen
✔ Self guided tour
✔ Inclusief enkele bier snacks
✔ Min. 7 proefglazen bier
✔ Vanaf 1 persoon

Prijs: € 39,50 p.p.

We bieden onze tours aan groepen van 6 – 50 personen met een minimale leeftijd van 18 jaar. Ben je in een kleiner gezelschap? Boek dan onze Self Guided tour. Heb je andere wensen? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee een passende tour, proeverij of evenement te creëren.

Utrecht Craft Beer Tours is weer Tripadvisor Travellers’ Choice 2022!