Bestel ons bier: Hoop & Eendracht (NEIPA)

Opzoek naar een leuk lokaal en origineel cadeau voor vrienden, familie, collega’s of je bedrijf? Of gewoon een verrassing voor jezelf? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Vanaf nu kan je namelijk direct via onze website ons eigen gebrouwen bier Hoop & Eendracht bestellen. En met een beetje geluk komen we het persoonlijk bij je thuisbrengen!

Hoop en Eendracht 6-pack
Hoop & Eendracht craft beer 6-back: Ideaal cadeau voor craft beer lovers!

OVER ONS BIER

Dit heerlijke bier is vernoemd naar de ontdekkingsreiziger Olivier van Noort, geboren te Utrecht. Olivier was de eerste Nederlander die rond de wereld zeilde. Zijn vloot, met o.a. de schepen ‘Hoop & Eendracht’ vertrok vanuit Rotterdam en kreeg onderweg vele obstakels te verwerken.

HOOP & EENDRACHT is een lichttroebel, fris bier met citrus aroma voorzien van vol sappig mondgevoel en is door de milde bitterheid lekker door te drinken. Een typische New England IPA dus! De gekozen bierstijl is een knipoog naar de Utrechtse wijk Nieuw Engeland. Eigenaar Frank woonde destijds nog in deze wijk en hij wilde graag een lokaal bier voor de buurt maken. Dat is gelukt! Dit bier is samen met De Bebaarde Brouwer ontwikkeld en gebrouwen bij Utrechtse Brouwerij Eleven aan de Eendrachtlaan.

BESTELLEN

Via onderstaand formulier kan je ons eigen gebrouwen craft beer bestellen en betalen. Het bier is verpakt in een 6-pack doos zoals afgebeeld in de foto hierboven. Wil je meer dan 6 blikken? Bestel dan eenvoudig meerdere dozen. Na bestelling en betaling zullen we z.s.m. contact met je opnemen over de levering.

LEVERING

Wij leveren ons bier in heel Nederland via PostNL. In Utrecht stad doen we de levering zelf. Wij zijn een lokale onderneming dus verwacht op dit moment nog geen ‘same day delivery’. 😉 Je kan er ook voor kiezen om je bestelde bier zelf op te halen in Utrecht Zuilen (exacte adres ontvang je na betaling).

Heb je nog vragen of speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op of stuur een WhatsApp bericht.


Voornaam/name*:

Achternaam/surname*:

Postcode*:

Straat*:

Huisnummer*:

Email*:

Telefoon/phone*:

Beer type*:

Aantal 6-packs*:

Levering*:

Betaalmethode*:

Total cost: 0.00