Beer flight

Utrecht Craft Beer Tours: Utrecht’s eerste en enige kwaliteit Craft Beer Tour

Duik in de enige echte Utrecht Craft Beer scene. Neem deel in onze 5-sterren beoordeelde fietstour en proef de lekkerste en laatste craft beer uit Utrecht. Ontdek Utrecht’s nieuwste HOPspots, ontmoet en praat met de brouwers en leer over de verhalen achter de brouwerijen en het brouwproces. En het beste van allemaal: je kan al deelnemen vanaf € 36,50!

of bekijk eerst onze tours

craft bier tours

De Utrecht Craft Beer Tour is een alternatieve fiets-tour door Utrecht. Tijdens de tour wordt je door één van onze gidsen begeleid. Al onze gidsen hebben een passie voor Craft Beer en hebben praktische kennis van het bierbrouwen en de omgeving. De focus tijdens de tour ligt echter op het belangrijkste onderdeel: bier proeven! Aan het einde van de tour zal je in staat zijn de verschillende biersoorten te onderscheiden.

Waarom een Utrecht Craft Beer Tour boeken?

Brewery-icon-2

Ontmoet de brouwer

Meet & Greet met de brouwers en bier experts. Vraag ze het hemd van hun lijf, want dit zou zomaar je enige kans kunnen zijn!

bicycle-icon-2

The Dutch way

Onze toer focust zich op de echte Utrechtse Craft Beer hotspots. Deze locaties vind je meestal niet in het centrum van Utrecht. Daarom bezoeken we ze op traditioneel Nederlandse wijze: met de fiets! Neem je eigen fiets mee of huur er eentje via ons.

Beer-tasting-icon-2

Bier proeverijen

Het belangrijkste onderdeel van de tour is, uiteraard, het proeven van bier. Tijdens de tour zullen we verschillende bieren proeven, zoals Pale Ales, Tarwebier, (NE)IPA’s, Stouts, Porters en experimentele bieren.

Utrecht Craft Beer Tours is de ultieme experience voor bier liefhebbers en is een perfecte namiddag vol plezier met je vrienden, familie of collega’s.

of bekijk eerst onze tours

Winner Travel & Hospitality Award for ‘Best new experience in the Netherlands’!

Testimonials

  • star rating  De tour was erg leuk! Je ziet leuke plekken van Utrecht en proeft verschillende bieren. Goed geregeld, een echte aanrader!

   O1433CHdenisev
   17 August 2021

   star rating  Als verassing voor onze ouders besloten we de beer brewing workshop te doen, en het was echt een uitstekende dag! Het begon lekker ontspannen met koffie en heerlijke kanelbullar (zelfgebakken... read more

   X8988YWlynnj
   28 September 2020
  • star rating  Een hele leuke middag gehad. Een uniek kijkje in de keuken bij verschillende brouwerijen waar de brouwers gepassioneerd over hun vak vertelden. Dit in combinatie met lekkere biertjes, echt een... read more

   anneclairebrouwer
   6 January 2020

   star rating  We hebben de light tour gedaan en kijken met plezier terug op deze middag.
   Alles klopte: het contact met eigenaar Frank, de fietstour met gids Nick, de lunch en... read more

   MSbier
   17 December 2019
  • star rating  De tour door twee bijzondere brouwerijen, het fietsen langs de verschillende wijken van Utrecht én het proeven van de lekkerste hapjes en biertjes maakten deze tour een geweldige ervaring! Hiernaast... read more

   dennissteig
   16 December 2019

   star rating  Een te gekke combinatie om de stad Utrecht beter te leren kennen en meer te weten t te komen over bier, het brouwproces en de smaken!! Een fijne communicatie vanuit... read more

   dorithvanpel
   28 June 2020
  • star rating  Leuke bierbrouwerijen bezocht en heerlijke biertjes geproefd met een gezellige gids. Zeker voor herhaling vatbaar!

   bavi1975
   25 February 2020

   star rating  De self-guided tour was een groot succes! De mooie route brengt je op bijzondere plekjes van Utrecht. Met elkaar hebben we weer nieuwe biertjes ontdekt onder het genot van lekkere... read more

   Egbert
   1 January 1970

Vanwege de Corona-maatregelen zijn er geen tours tot 21 januari. Boek je tour met een datum later of bestel onze giftcard. Cheers!

X
WhatsApp chat